sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday 23 June 2013

Buat cakes Di DAPURKAKZU

 Zai dari Sarawak
21 jun 2013
kek karamel, walnut carrort cake & rvc
 

Datang dari jauh tauu,,turun flight kat lcct , sepang rehat jap makan kfc ( hahaaa katenye ),, terus naik cab ke rumah kkzu.Terus godak godak mixer buat kek.Tapi zai ade kelas yang berlainan tempat juga. TQ zai sudi singgah ke rumah kkzu.

hai...
Meh akak nak story mory sikit malam ni ye..kebanyakan yang hadir kan ade lah individu, berdua @ bertiga ( bawak partner sendiri ).Tapi kan kalau datang seorang makenye 1 nengok you,,you nengok i,,hahaaaa kelas personal lah namanye..kek pun bawak lah balik penuh dan boleh raya sakan makan kek yeehhh.
Dulu kan kelas berlangsung hanya hari selasa, sabtu dan ahad tetapi sekarang kelas berlangsung setiap hari .di atas permintaan ya.Terima kasih buat semua yang sudi hadir ya.

Lepas raya pulak kelas akan berlangsung setiap hari kecuali hari SABTU sebab sabtu kkzu nak menyanyi laaah pulak ya ( kkzu nak join semula geng kumpulan  Marhabban dan yassin yang telah sekian  lama kkzu tinggalkan ) alaaaa  sejak menjak kkzu aktif di dapur ni. Jadualnya belom susun tauuu ,,insyaallah bulan ramadhan nnti kkzu letak  jadualnye. Tapi kalau sape2 dah ade perancangan date nak hadir bagitau kkzu ya sbb dah ade yang calling nak hadir lepas ghaya gitu.

BOLEH KLIK DI SINI YA UNTUK MENGETAHUI JADUAL ,HARGA DAN JENIS JENIS KEK NYA.




 
 kek karamel

 kek karamel, walnut carrort cake & rvc

 asas cupcake
bawak balik 2 box camni.
Design bebas layansssss idea emergency,,hahaaaa.

 Aida dari Pahang
Hadir buat kali ketiga. TQ  ye aida..
22 jun
asas cupcakes, japanese cotton cakes & ccmc



 asas cupcakes, japanese cotton cakes & ccmc


 Azie dari kG MELAYU SUBANG.
23 Jun
rvc, ccmc & double coklat indulgent


Untuk 3 cakes  ni agak ambil masa ya,,sebab ketogari kek yang banyak kerje,,bukan susah tauu cume sedikit lebih step2nya.Anggaran masa yang di beri sehingga jam 2.30 petang tuu cuma anggaran je,,boleh jadi lebih awal,,boleh jadi lebih lambat,, bergantung pada jenis kek dan cara membuat nye cepat @ lambat.
Jangan marah tauuuu,,ade orang buat kerje slow slow lemah lembut,,ade orang buat kerje laju laju,,kkzu ikut rentak yooooo,,boleh aje mana mana,,tak kisah..kalau rasa nak balik cepat pecuuttttt laaaaa,,hahaaaa jangan marah,,yang penting ilmu membuat kek masuk di dalam dada yaaa.

No comments:

Post a Comment